dilluns, 10 de maig del 2021

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE ELS ANIMALS

 

Bon dia famílies 💜


Estem acabant el projecte dels animals🐍🐏🐓🐞🐟🐥. Hem après moltes coses: vertebrats, invertebrats, vivípars, ovípars, femella i mascle, noms d'algunes cries, rèptils, amfibis, mamífers...
Als nens i a les nenes els ha agradat molt aquest ambient, però hem de tancar-lo i aprendre més coses.
Durant aquests mesos hem elaborat una col·lecció d'animals amb les característiques més importants d'ells. Ha estat molt enriquidor.







A més, hem estat jugant a: Sabies què...? Amb un llibre molt interessant de 1001 preguntes i respostes sobre els animals.





D'altra banda, hem tingut moltíssims convidats. La nostra companya, Aitana G, ens va portar una caixa repleta de cucs de seda 🐛. Vam estar observant-los uns dies, fent-nos preguntes i aprenent sobre ells. Alguns companys, van decidir adoptar-los a les seves cases, ara tenen noves famílies.







I finalment, a part de la nostra rutina de treball setmanal, us volem ensenyar la nova proposta de 'Pla de Treball'. Cada setmana els nens i les nenes saben què han de fer i què no els ha donat temps. D'aquesta manera, es fomenta la seva autonomia i la seva responsabilitat.





Ens veiem a l'escola💓

Irene

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMS DIES EN PRIMER

  Estimades famílies... Han arribat els últims dies del curs. La classe de primer ha estat realitzant moltíssimes coses per a aprofitar al m...