dijous, 24 de juny del 2021

ÚLTIMS DIES EN PRIMER

 Estimades famílies...

Han arribat els últims dies del curs. La classe de primer ha estat realitzant moltíssimes coses per a aprofitar al màxim.
Ha sigut un curs estrany, de molts canvis, d'incorporar en la nostra rutina molts nous hàbits i de somriure sota una màscareta... fet que quedarà en la memòria...😷
Bé... us relato a trets generals tot el que hem estat fent aquest últims dies. 
Els nens i nenes de la classe de primer han gaudit molt.

Festa de l'aigua






Visita de Maria T



Últim dia de classe 






I amb molt pesar, m'acomiado d'aquesta classe. Ha estat tot un plaer formar part, durant uns mesos, de la classe de primer d'aquesta escola. He après moltíssim i he gaudit com a mestra.

Donar-vos les gràcies, famílies, perquè m'heu facilitat molt la tasca amb la vostra implicació, de veritat que moltes gràcies💗, no oblidaré aquest curs.

També donar les gràcies a totes les altres mestres i mestre que han entrat a l'aula per a tirar una mà i per a enriquir la resposta educativa d'aquests 10 nens i nenes. I per suposat a l'equip directiu que m'ha ajudat a dur a terme la meva tasca com a mestra.





En fi... passeu un bon estiu i cuideu-vos molt🌅🌊🌞

GRÀCIES😘





Irene💚

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ÚLTIMS DIES EN PRIMER

  Estimades famílies... Han arribat els últims dies del curs. La classe de primer ha estat realitzant moltíssimes coses per a aprofitar al m...